Jennifer Lopezin poikaystävä strippibaarissa – Jenniferin synttäripäivänä

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Nyt 42-vuotiaan laulajattaren poikaystävä Smart on asettanut itsensä lievästi askarruttavaan tilanteeseen. 25-vuotias tanssija vieraili nimittäin newyorkilaisen VIP Toys -seksikaupan yhteydessä olevassa striptease-esityksessä.

18 vuotta Jennifer Lopezia nuorempi Smart vieraili rohkeita esityksiä tarjoavassa toimipisteessä keskellä kirkasta päivää, eikä mies yrittänyt peitellä kulmakarvoja nostattavaa reissuaan, Daily Mail uutisoi.

Saman päivän iltana Smart oli jälleen täysin kuuliainen poikaystävä järjestäessään Lopezin 43. syntymäpäivän kunniaksi tälle hulppeat yllätysjuhlat. Tanssija oli itse järjestelemässä näyttäviä koristeita kookkaalla huvijahdilla, jolla syntymäpäiväjuhlat pidettiin. Juhlien lisäksi Smart vei syntymäpäiväsankarin syömään julkkiksien suosimaan Cipriani-ravintolaan.

Muun muassa Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Suomen elokuvateattereihin elokuva saapui 13. heinäkuuta.