Mary-Kate Olsen ilman meikkiä – tunnistatko sinä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kaksoissisarukset Mary-Kate ja Ashley Olsen aloittivat uransa lapsinäyttelijöinä Full House -televisiosarjassa. Hollywood-tähteyden sijaan julkkiskaksoset ovat viime vuosina keskittyneet uriin muotisuunnittelijoina.

Kuva: Splash

Nyt vakavasta syömishäiriöstäkin kärsinyt Mary-Kate Olsen on ikuistettu tuoreisiin paparazzikuviin meikittä. Neitokainen bongattiin lentokentältä New Yorkista, jossa tyyli-ikonina tunnettu kaunotar käveli luonnonkauniina. Olsen yhdisteli rock-henkiseen asuunsa puutarhajuhliin sopivan heinähatun, ja onnistuikin vaikuttamaan otoksissa hieman homssuiselta.

Kaksoissiskot aloittivat näyttelijänuransa yhdeksänkuukautisina vauvatähtinä vuonna 1987 Full House -sarjassa. Mary-Kate ja Ashley ollaan nähty myös esimerkiksi Kuin kaksi marjaa -televisiosarjassa. Näytteleminen on kuitenkin ohi ainakin Ashleyn osalta, sillä hän kertoi taannoin keskittyvänsä tästedes muihin asioihin elämässään.