Muistatko Frendit-sarjan Joeyn? Näin harmaantunut hän on nykyisin – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin televisiosarjoihin vuosien ajan lukeutunut Frendit päättyi jo vuosia sitten, mutta sarja pyörii edelleen yli sadan maan televisiokanavilla. Sarjan tähdet eivät ole sittemmin Jennifer Anistonia lukuunottamassa niittäneet kovinkaan suurta menestystä.

Komediasarjassa Joeyn roolia esittänyt Matt LeBlanc teki jonkin aikaa omaa Joey-sarjaansa, joka loppui kuitenkin heikkon suosion takia nopeasti. Nyt Matt on kuvattu pitkästä aikaa CBS-televisioyhtiön kesäbileissä Beverly Hillsissä. Seurakseen hän sai punaiselle matolle Tanika Rayn.

Moni yhdistää Matt LeBlancin edelleen Joey-hahmoon, mistä mies ei ole itse lainkaan otettu. Lontoon muotiviikoilla hän suivaantuikin, kun Daily Mail -lehden toimittaja kysyi mitä Joeylle kuuluu. Miehen itsensä mukaan häntä pidetään Hollywoodissa tyhmänä, koska hänen roolihahmonsa Joey ei ollut aivan fiksuimmasta päästä.

– Joeyn rooli antaa minulle hyvän mahdollisuuden mennä erilaisiin tilanteisiin, sillä ihmiset ottavat minut avosylin vastaan. He luulevat minua tyhmäksi, joten he puhuvat minulle hitaasti ja mukavasti, Matt LeBlanc kertoi taannoin Hollywood Reporterille.