Näyttelijäkaunottaren omituinen pakkomielle – nyppii silmäripsensä pois

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Amerikkalainen näyttelijäkaunotar Olivia Munn tunnetaan mallina sekä useiden elokuvien ja televisio-ohjelmien tähtenä. Taannoin Olivia joutui varsinaiseen pyöritykseen eräiden valokuvien johdosta. Niissä hän poseerasi vähissä vaatteissa.

Nyt 32-vuotias näyttelijäkaunotar on paljastanut kärsivänsä omituisesta oireyhtymästä, jonka seurauksena hän nyppii pois omia silmäripsiään. Munn kertoi The New York Daily News -lehdelle, kärsivänsä trichotillomaniasta. Oireyhtymän seurauksena hän nyppii huomaamattaan omia silmäripsiään jatkuvasti pois.

– Se ei satu, mutta se on todella ärsyttävää. Joka kerta kun lähden kotoa jonnekin, joudun hakemaan uuden paketin tekoripsiä, näyttelijätär selittää pakkomielteestään lehdelle.

Ahdistuneisuushäiriöksi lueteltu oireyhtymä saa siitä kärsivät nyppimään omia karvojaan, kaikkein yleisimmin silmäripisiä ja kulmakarvoja. Magic Mike -stripparielokuvaakin tähdittävä Munn ei kuitenkaan ole ainoa julkkisneitokainen joka kärsii kyseisestä ongelmasta. Esimerkiksi englantilainen näyttelijätär Sam Faiers on aiemmin kertonut nyppivänsä huomaamattaan silmäripsiään pois.

Olivia Munn aloitti uransa nimellä Lisa Munn. Vuodesta 2006 lähtien televisiokasvo on käyttänyt julkisuudessa nimeä Olivia. Mallintöidensä lisäksi hän on tähdittänyt urallaan monia elokuvia ja toiminut sekä juontajana että kilpailujana televisio-ohjelmissa. Hänet on myös nähty esimerkiksi Big Stan, Insanitarium ja Scarecrow Gone Wild, Date Night ja Iron Man 2 -elokuvissa. Maaliskuussa 2009 hänet rankattiin maailman seksikkäimpien opiskelijoiden listalla sijalle kolme.