Onko tässä nörtein kosinta ikinä? Katso kuva

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää aika ajoin koskettavia videoita ja kuvia sydäntä lämmittävistä kosintatilanteista, joissa ihmiset laittavat peliin kaikkensa voittaakseen rakastamansa ihmisen sydämen. Nyt eräs pelifriikki neito kosi poikaystäväänsä herttaisella luomuksellaan.

Neitokainen yllätti poikaystävänsä käsintehdyllä sormusrasialla, josta paljastuu Super Mario -aiheinen kosinta. Nainen kysyy elämänsä mieheltä, haluaako hän kakkospelaajaksi heidän yhteiseen peliinsä. Paperilapulla näkyy myös kuva Super Mariosta ja prinsessasta.

Kuva: Imgur

Sormukset on aseteltu alustalle vierekkäin, ja ne on varattu ykköspelaajalle ja kakkospelaajalle. Naisen oman kihlasormuksen alla lukeva teksti viittaa hänen valmiuteensa sitoutua. Hänen poikaystävänsä sormuksen alla paperilappu käskee miehen painamaan pelin aloituspainiketta.