Pikkupojan vuoristoratareissulle yllättävä käänne – törmäsi lintuun!

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Erilaiset huvipuistot kisailevat keskenään siitä, missä on korkeimmalle meneviä, hurjimpia ja kovavauhtisempia laitteita. Maailman pisin vuoristorata Kingda Ka löytyy kuitenkin New Jerseystä Yhdysvalloista. Nyt Kingda Ka -ennätysvuoristoradassa on sattunut harvinaislaatuinen onnettomuus.

12-vuotias Shane Matus sai nimittäin kauhukseen linnun suoraan kasvoihinsa ollessaan vuoristoradan kyydissä, Daily Mail -lehti uutisoi. Lähes 206 kilometriä tunnissa kulkeva vuoristorata sijaitsee Six Flags -huvipuistossa. Pojan mukaan hän ei aluksi tajunnut linnun osuneen häneen, vaan tilanne valkeni Shanelle vasta siinä vaiheessa kun hän alkoi sylkemään suustaan höyheniä.

– Se sattui tosi kovasti ehkä kolmen sekunnin ajan. Takanamme olleilla ihmisillä oli höyheniä ja verta päällään, poika kertoo omituisesta tapahtumasta.

Shane selvisi kuitenkin onneksi tapahtumasta vain mustelmilla, mutta linnun kerrotaan räjähtäneen palasiksi törmäyksen voimasta. Kingda Ka -vuoristorata suljettiin erikoisen onnettomuuden vuoksi puoleksi tunniksi. Huvipuiston edustajan mukaan kyseessä oli vain ”friikki onnettomuus”, eikä Six Flags -puistossa olla koskaan nähty vastaavaa. Huvipuisto ei kuitenkaan menetä hyvää asiakasta tapahtuman seurauksena, sillä Shane kertoo menevänsä laitteeseen jatkossakin.