Rihannan miesruletti pyörii: Taas uusi komistus!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on keskittynyt isoäitinsä taannoisen kuoleman jälkeen pääasiassa lomailuun, ja kesäloma onkin vienyt supertähteä ympäri maailmaa. Äskettäin Rihanna siirtyi kotimaisemistaan Barbadokselta Eurooppaan ja Italiaan.

Nyt moniin julkkismiehiin yhdistetty laulajakaunotar on aiheuttanut jälleen kohua deittailemalla uusinta komistusta. Rihanna onnistui kietomaan sormensa ympärille räppäri Tinie Tempahin, joka saapui Britanniasta asti tapaamaan Välimerellä lomailevaa neitokaista. Tempah liittyi supertähden seuraan hänen jahdilleen, ja pariskunta söi yhdessä päivällistä.

– Rihanna rakastaa Tinien musiikkia ja pitää hänestä ihmisenäkin. Hän haluaisi työskennellä miehen kanssa jossain vaiheessa. Yhteistyöstä keskusteltiin päivällisen aikana, kertoo lähde The Sun -sivustolle.

Päivällisen jälkeen pari vietti vielä railakkaan ilan yhdessä juhlimalla ja lähentyi entisestään. Tinie Tempah ei ole ainoa miesvieras, joka on käynyt tervehtimässä maailman halutuimpiin kuuluvaa popkaunotarta. Taannoin Rihannan jahdilla vierailivat myös räppärit Drake ja Chris Brown.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.