Tamperelaisen yökerhon näyttävä tempaus – 500 drinkkiä 35 sekunnissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella sijaitseva Fat Lady -yökerho täytti reilu viikko sitten yhden vuoden, ja merkkipäivää kunnioittaakseen ravintolassa järjestettiin näyttävä tempaus. Yökerhon baaritiskille oli viritetty peräti 500 drinkkilasillista energiajuomaa, joiden päällä oli shottilasilliset alkoholia.

Kuva: Jonathan Melartin, Aftersunset Photography

Lopputuloksena oli eräänlainen drinkkidomino, jossa energiajuoman sekaan kaatuneet alkoholiannokset kaatoivat jälleen seuraavan ja seuraavan. Tämä niin sanottu JägerBomb-tempaus on järjestetty maailmalla myös valtavan suurissa mittasuhteissa, mutta nyt videolla nähtävä lienee SE-tulos. Kolmesta pienestä pysähdyksestä huolimatta 500 drinkkiä sekoittui 35 sekunnissa. Tempauksen valmisteluun kului tosin Staran saamien tietojen mukaan kolme tuntia.

Kuva: Jonathan Melartin, Aftersunset Photography