Kumpi heistä on seksikkäin X Factor -tuomari? Kova kisa käynnissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen laulaja-lauluntekijä Tulisa Contostavlos valittiin viime kuussa FHM-miestenlehden lukijoiden toimesta maailman seksikkäimmäksi naiseksi. Popkaunotar on saanut viime kuukausina rutkasti julkisuutta muun muuassa X Factor -tuomaripestinsä ja seksivideonsa merkeissä.

Kuva: Splash

23-vuotias Tulisa saa brittien X Factor -kilpailun alkavalle yhdeksännelle kaudelle uuden tuomarikollegan, Nicole Scherzingerin. Nyt neitokaiset ovat aloittaneet leikkimielisen sodan, jossa he kilpailevat seksikkäimmän tuomarin tittelistä. Kaunottaret tullaankin näkemään ohjelman jaksoissa toinen toistaan houkuttelevimmissa asuissa.

– Nicole tietää tulevansa ohjelmaan uutena tyttönä ja haluaa tehdä vaikutuksen. Ohjelma tulee olemaan seksikkäitä käsilaukkuja täynnä, jotta nähtäisiin kumpi tuomareista on seksikkäämpi, kertoo sisäpiirin lähde Breaking News -sivustolle.

Kuva: Splash

Tulisa Contostavlos joutui maaliskuussa seksiskandaalin keskiöön, kun verkossa levisi popkaunottaren tähdittämä seksivideo. Laulajatähti vahvisti pian kohun noustua, että hän on videolla esiintyvä nainen. Tulisan mukaan hän kuvasi seksivideon vuosia sitten ex-poikaystävänsä Justin Edwardsin, eli Mc Ultran, kanssa. Poptähti avautui kohusta Daily Mirror -lehdelle ja kertoi, ettei hän ole kokenut mitään yhtä häpeällistä elämänsä aikana.