Mikä levyarvostelu! Räppäri sai kuulla kunniansa: ”Älä osta tätä levyä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-artisti Chris Brown tuli jokunen vuosi sitten laajalti tunnetuksi aivan muusta syystä kuin musiikkinsa ansiosta. Rihannan kanssa seurustellut mies nimittäin hakkasi miljoonien ihaileman tyttöystävänsä Grammy-gaalan aattona ja sai tapauksesta myöhemmin myös tuomion.

23-vuotias Chris Brown ei ole luonnollisestikaan päässyt eroon naisenhakkaajan maineestaan, vaikka on sitä kovasti yrittänyt. Nyt australialainen lehti Xpress Magazine Perth on julkaissut kriitikkonsa mielipiteen Chris Brownin uudesta albumista. Se on nyt levinnyt nopeasti verkossa, sillä pisteitä tuli nolla ja muutenkin arvostelussa lausutaan ”pari valittua sanaa”.

Kuva: Xpress Magazine Perth

Chris Brown pidätettiin äskettäin aseiden hallussapidosta BET-palkintogaalassa. Palkintogaalan vieraana ollut henkilö vahvisti X17-sivustolle, että Chris Brown otettiin kiinni kesken juhlien ja kuljetettiin Los Angelesin poliisiasemalle. Aiemmin tänä vuonna häntä uhkasi vankilatuomio myös rikottuaan naisfanin matkapuhelimen. Parhaillaan poliisi selvittelee Chris Brownin ja Draken veriseksi paisunutta baaritappelua.