Lucy Liun antava kaula-aukko varasti show’n

Viihdeuutiset · Stara.fi

Charlien enkelit -hittisarjan elokuvaversiossa taannoin miljoonat miehet hurmannut aasialaistaustainen näyttelijäkaunotar Lucy Liu on sittemmin tehnyt ääniroolin esimerkiksi Kung Fu Panda -animaatioelokuvassa, mutta kovin näkyviä rooleja ei ole viime aikoina nähty.

Nyt Lucy Liu on osallistunut monien muiden julkkistähtien tavoin CBS-televisiokanavan järjestämiin bileisiin Beverly Hillsin Hilton-hotellissa. Erityisesti neitokaisen mustan mekon antava kaula-aukko kiinnitti huomiota niin punaisella matolla kuin muuallakin.

Taannoin Lucy Liu joutui varautumaan pahimpaan tutustuessaam poliisin työhön Los Angelesin pahamaineisimmilla jengialueilla. Hän perehtyi aitoon toimintaan Southland-elokuvaansa varten ja joutui esimerkiksi pukemaan luotiliivit ylleen varmuuden vuoksi. Varsinaiseen toimintaan Liu ei kuitenkaan osallistunut, vaan tyytyi istumaan partioauton kyydissä.