Mariah Carey tihkuu seksiä levynkannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailmankuulu poptähti Mariah Carey meni vuonna 2008 naimisiin räppäri Nick Cannonin kanssa vain kuukauden seurustelun jälkeen. Pariskunta sai viime vuonna perheenlisäystä, kun heille syntyivät kaksoset Monroe ja Moroccan. Laulajadiiva sai äskettäin mahtavan TV-pestin, kun hänet valittiin Americal Idol -kykyjenetsintäkilpailun uudeksi tuomariksi.

42-vuotias Mariah Carey julkaisee tämän viikon torstaina uuden Triumphant (Get ’Em) -singlen, jossa popdiiva laulaa yhdessä räppäreiden Rick Rossin ja Meek Millin kanssa. Nyt neitokainen jakoi levyn kansikuvan Twitter-blogissaan faneilleen. Muhkeista muodoistaan tunnettu laulajatar poseeraa tyylilleen uskollisesti niukassa mekossa, joka paljastaa puumanaisen halutun tiimalasi-figuurin.

Mariah Carey esitteli pian kaksospoikiensa syntymän jälkeen painonpudotuksensa tulosta muun muuassa lukuisissa lehtikuvissa. Poptähti paisui huimasti raskautensa aikana, joten hän halusi laihduttaa nopeasti syntymän jälkeen saadakseen itsevarmuutensa takaisin. Laulajatar onnistuikin pudottamaan yli 13 kiloa.