Mollie King huipputimminä piukoissa minishortseissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viihdemaailmaan tulee vuosittain lukuisia uusia lupaavia julkkiskaunottaria, joista vain murto-osa jää pysyvästi viihdelehtien otsikoihin. Yksi lähivuosien kuumimmista nousijoista on brittiläinen malli ja laulajatähti Mollie King.

Mollie King on tullut kotimaassaan tunnetuksi The Saturdays -yhtyeen laulajana, mutta kansainvälinen läpimurto on vielä antanut odottaa itseään. Nyt neitokainen esittelee treenattua vartaloaan Women’s Health -lehden kuvissa. Otoksissa kaunotar on muun muassa kiemurrellut ylleen piukat minishortsit, jotka korostavat laulajattaren pakaroiden muotoa. Katso kuvat tästä.

25-vuotias englantilainen Mollie King tunnetaan mallina ja The Saturdays -tyttöyhtyeen laulajana. Bändillä on Britanniassa jo useita hittibiisejä. Mollie oli vuosina 2005 ja 2007 mukana X Factor -karsinnoissa, mutta ei päässyt koelauluja pidemmälle. Malliurallaan kaunotar on poseerannut esimerkiksi Gilletten mainoskampanjoissa ja näyttelijänä vilahtanut Myth ja Hollyoaks -televisiosarjoissa.