Huikaiseva video julki: Mursu tanssii Michael Jacksonia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Verkossa leviää aika ajoin suloisia eläinvideoita, joissa otukset tekevät koomisia asioita. Nyt eräällä videolla nähdään mursu, joka esiintyy eläintarhan show’ssa yllättävällä numerolla.

Kuva: YouTube

Pyylevä vesieläin nimittäin tanssii edesmenneen popin kuninkaan, Michael Jacksonin, Bad ja Smooth Criminal -kappaleiden tahdissa. Mursu esiintyy yhdessä kouluttajansa kanssa, ja esittääkin oman versionsa kuuluisan poptähden tanssiliikkeistä. Suurikokoinen eläin pystyy yllättävän notkeisiin liikkeisiin numeronsa aikana.

Maailmankuulun tähden äkillistä kuolemaa ovat seuranneet monet Michael Jacksonin muistoa kunnioittavat videot ja tanssiesitykset. YouTube-palvelu on täynnä erilaisia fanien tribuuttivideoita. Äskettäin esimerkiksi laulaja-näyttelijä Jamie Foxx julkaisi itsestään videon, jossa tähti tanssii Jacksonin tunnetuksi tekemää koreografiaa alusvaatteisillaan.