Nicole Eggertia ei enää tunnista: Hän oli joskus miesten päiväuni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuositussa Baywatch-televisiosarjassa esiintynyt Nicole Eggert aloitti uransa jo viisivuotiaana, kun hän pääsi näyttelemään Johnson’s vauvashampoo-mainokseen. Sittemmin vaalea povipommi on tähdittänyt kymmeniä elokuvia. Kaunottaren tuorein elokuvarooli on vuodelta 2010.

Baywatch-sarjan myötä povipommiksi tituuleeratun Nicole Eggertin hurja muodonmuutos on viime aikoina ihmetyttänyt kovasti. Taannoin lapsen saanut 40-vuotias neitokainen on nimittäin saanut huimasti lisää elopainoa perheenlisäyksensä myötä ja osallistunut myös Celebrity Fit Club -realityohjelmaan. Nyt ylipainoinen tähti laihduttaa jälleen kuntokuurilla.

Kaliforniassa varttunut Nicole Eggert kilpaili jo nuorena erinäisissä missikilpailuissa, joiden myötä hän sai itselleen agentin. Kahdeksanvuotiaana neitokainen teki ensimmäisen elokuvaroolinsa Rich and Famour -elokuvassa. Hänet on nähty myös TBS-kanavan The Real Gilligan’s Island -realitysarjassa. Nicole Eggert synnytti viime vuonna toisen tyttärensä.