Paloma Faith avoimena: ”Suomalaiset enemmän kännissä kuin muut fanini”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittilaulaja Paloma Faith ei päässyt esiintymään Pori Jazzeille, vaan joutui perumaan keikkansa loppumetreillä. Stara pirautti neitokaiselle ja tiedusteli hänen kuulumisiaan. Paloma kertoi haluavansa pian keikalle Suomeen, jonka yleisö poikkeaa hieman muiden maiden yleisöistä.

– Rakastan suomalaisia, minulla on ollut aina todella upeita keikkoja siellä. Yleisö on todella hauska. He ovat ehkä enemmän kännissä kuin muut fanini, Paloma Faith paljasti.

Paloma on työskennellyt uransa aikana monien artistien, kuten Basement Jaxxin, MF Doomin, Elton Johnin, Cee Lo Greenin ja Ghostface Killahin kanssa. Tulevaisuus on nuorelle tähdelle avoin, ja hän päässeekin vielä yhteistyöhön monien musiikkimaailman kuuluisuuksien kanssa. Laulajattarelle tuli mieleen eräs artisti, jonka kanssa hän janoaa samalle esiintymislavalle.

– Haluaisin todella työskennellä laulaja Paolo Nutinin kanssa. Mielestäni hänellä on upea ääni ja rakastan hänen laulujaan.

Jokainen artisti joutuu uransa aikana määrittelemään suhteensa julkisuuteen. Esiintyvänä taiteilijana Palomakin saa säännöllisesti osansa huomiosta. Kaunotar on brittimedian lemmikki, ja hänestä kirjoitetut jutut ovat kuitenkin pääsääntöisesti kunnioittavaan sävyyn tehty.

– Joskus koen julkisuuden pelottavana. En tunne olevani eri ihminen kuin ennen kuuluisuuttani. Huomio voi tuntua uhkaavalta joskus, kun olen ulkona. Erityisesti silloin, kun en tunne näyttäväni hyvältä. Ihmiset näkevät minut kadulla, juoksevat tien yli ja ryhtyvät ottamaan valokuvia, kertoo Paloma Faith Staralle haastattelun päätteeksi.