Paparazzit tyhjäsivät leffatähden autonrenkaista ilmat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittinäyttelijä Mischa Barton on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä huonon työtilanteensa ja mielenterveytensä ongelmien merkeissä. Äskettäin entinen lapsitähti nousi viihdeotsikoihin poseerattuaan kohukuvaaja Tyler Shieldsin rajuissa kuvissa.

Barton joutui taannoin median tarkkailuun näkyvän selluliittinsa takia. Nyt jälleen timmissä kunnossa oleva televisiokaunotar on jakanut Twitter-mikroblogissaan viimeisimpiä paparazzi-kokemuksiaan, jotka saivat suorastaan raivostuttavia käänteitä. Neitokainen kertoi median edustajien ilkitekojen tuoneen kyyneleet hänen silmiinsä.

– Kiitos paljon valokuvaajalle, joka otti ilmat pihalle automme renkaista ja katsoi, kun pumppasimme ne takaisin täyteen ilmaa, kirjoitti Mischa Barton Twitter-blogiinsa.

Bartonin koettelemukset eivät jääneet siihen. Paparazzit vainosivat tähteä vielä Formenteran rannallakin, jossa neitokainen vietti aikaa poikaystävänsä kanssa. Kaunotar kertoikin, ettei ole pitkään aikaan suuttunut paparazzeille niin paljon kuin nyt.

Mischa Barton teki varsinaisen läpimurtonsa televisiosarjassa O.C. Hänen oli viime vuonna määrä näytellä Ashton Kutcherin uudessa sarjassa The Beautiful Life. New Yorkin mallimaailmaan sijoittuva sarja floppasi kuitenkin pahasti ja sen kuvaaminen lopetettiin vain muutaman jakson jälkeen. Tänä vuonna hän on kuitenkin ottanut vastaan useita elokuvarooleja. Hänet nähdään ensi vuonna valkokankaalla muun muuassa elokuvissa The Sibling, Apartment 1303 3D ja The Misadventures of Ben Banks.