Räppäri raivostuttaa netissä: ”Bulimia on älykäs oireyhtymä”

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Brittiläinen räppäri Professor Green tunnetaan maailmanlaajuiseen suosioon kohonneesta Read All About It -kappaleestaan. Green on tehnyt yhteistyötä monien kuuluisien artistien kanssa, kuten Emeli Sanden, Labyrinthin ja Lily Allenin kanssa. Mies työstää tällä hetkellä kolmatta studioalbumiaan.

Nyt räppäri on saanut osakseen melkoista paheksuntaa Twitter-viestiensä johdosta. 28-vuotias Professor Green kirjoitti viikonloppuna Twitteriinsä, kuinka ”bulimia on älykäs oireyhtymä”. Monet miehen 1,2 miljoonasta seuraajasta ottivatkin itseensä ajattelemattomasta kommentista.

– Olisi helpompaa vain pureskella ruokaa ja sylkeä se ulos mutta silti, sinä pystyt syömään ihan mitä haluat ja silti pysyt laihana #winning, selittää räppäri bulimiasta Twitterissä.

Professor Green puolusteli vitsejään myöhemmin kirjoittamalla, kuinka hän ei loukkaannu pakko-oireilulle nauravista vitseistä vaikka kärsii itsekin pakko-oireisesta häiriöstä. Lontoolaisräppäri on tällä hetkellä lomamatkalla New Yorkissa. Professor Greenin mukaan bulimiavitseissä oli kyse vain siitä, että hän ”yrittää löytää tavan olla New Yorkissa muuttumatta lihavaksi paskiaiseksi”.

Green, oikealta nimeltään Stephen Paul Manderson, julkaisi debyyttialbuminsa Alive Till I’m Dead vuonna 2010. Tämän ura lähti kunnolla käyntiin toisen albumin At Your Inconvenience julkaisun jälkeen. Green tapailee tällä hetkellä brittiläistä realitytähteä, Millie Machintoshia.