Rihanna nautti täysin rinnoin – huvijahdin riippukeinussa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Poptähti Rihanna on keskittynyt isoäitinsä taannoisen kuoleman jälkeen pääasiassa lomailuun, ja kesäloma onkin vienyt supertähteä ympäri maailmaa. Äskettäin Rihanna siirtyi kotimaisemistaan Barbadokselta Eurooppaan ja Italiaan.

Kuva: Twitter

Nyt neitokainen on nähty viettämässä lomaa Monte Carlossa. Laulajatar nautti jahdillaan Välimeren ilta-auringosta pikkuruisissa bikineissä, jotka imartelivat Rihannan täydellisyyttä hipovaa bikinikroppaa. Poppari makaa Twitter-mikroblogissaan julkaisemassa otoksessa riippumatossa. Kuva tuo esille erityisesti tähden ensiluokkaiset sääret.

24-vuotias Rihanna paljasti taannoin, että Chris Brownin eron aiheuttama sydänsuru sai hänet inhoamaan deittailua. Supertähti kertoi pelkäävänsä rakastua uudelleen koettuaan voimakkaita tunteita hänet hakannutta räppäriä kohtaan. Rihanna ja Brown on kuitenkin nähty viihtyvän viime aikoina yhdessä, mikä on herättänyt suhdehuhut uuteen liekkiin.