Petetyn Twilight-tähden käytös huolestuttaa: ”Avautuu tuntemattomille”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Äskettäin petetty vampyyrikomistus muutti pois pariskunnan asunnosta.

Nyt pariskunnan erokriisi on saanut Robert Pattinsonin oirehtimaan tavalla, joka huolestutti tähden ystävät. Seksikäs miestähti on korjaillut särkynyttä sydäntään erikoisin tavoin. Hänen kerrotaan juttelevan nykyään enemmän tuntemattomille ihmisille kuin läheisilleen.

– Robert on alkanut avautua tuntemattomille ihmisille, koska haluaa heidän pitävän hänelle seuraa. Hän meni drinkille hotellissaan asuvan naisen kanssa. Pattinson kertoi naiselle, että on hullua, ettei hänellä ole ketään kenelle puhua, kertoi sisäpiirin lähde The Sun -sivustolle.

Lähteen mukaan miljoonien naisten himoitsema komistus onkin viettänyt eron jälkeen suurimman osan ajastaan hotellihuoneessaan tietokonepelejä pelaten. Viikonloppuna Pattinson tilasi muuttoauton kantamaan tavaraa pois Los Angelesin kodistaan. Kristen Stewartin esittämän julkisen tunnustuksen ja anteeksipyynnön jälkeen 26-vuotias mies lähti välittömästi pois pariskunnan yhteisestä kodista.

Tilanteen kokonaiskuva kielii siitä, että tällä hetkellä vampyyrikomistus ei ole halukas antamaan 22-vuotiaalle Kristen Stewartille anteeksi salasuhdetta ohjaaja Rupert Sandersiin. Daily Mirror -lehti uutisoi, että Pattinson aikoi itse asiassa kosia tyttöystäväänsä kesän lopussa. Mies valmistautui kosintaan samoihin aikoihin, kun pettämisuutinen tuli julkiseksi.

Twilight-pariskunnan kerrotaan vaihtaneen kohun julkistamisen jälkeen vain tekstiviestejä. Kaunottaren sijaan Pattinson haluaisi jutella miesten kesken Rupert Sandersin kanssa. Hän haluaakin tietää totuuden siitä, mitä salarakkaiden välillä todellisuudessa tapahtui.