Yllätyskäänne Twilight-tähden pettämiskohussa: ”Mitään seksiä ei harrastettu!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Rakastavaiset muuttivat äskettäin molemmat omille tahoilleen pariskunnan yhteisestä kodista.

Nyt Kristen Stewart on saanut puolustajan yllättävältä taholta, kun naisen elokuvatuottajana työskentelevä ystävä Giovanni Agnelli on avannut sanaisen arkkunsa tapahtuneesta. Mies kirjoitti Twitter-blogiinsa useita vampyyrikaunotarta puolustavia, tunteellisia viestejä, joissa ilmaisi kantansa pettämiskohuun. Sinkkuna elelevä Agnelli väitti, ettei Kristenin kohuttu salasuhde ohjaaja Rupert Sandersiin sisältänyt lainkaan seksuaalista kanssakäymistä.

– Sanon heti sen, mitä manipuloiva media ei sano. Kristen Stewart ei harrastanut minkäänlaista seksiä Rupert Sandersin kanssa, kirjoitti Giovanni Agnelli Twitter-mikroblogissaan.

Stewart näytteli taannoin italialaiskomistuksen Welcome To The Rileys -elokuvassa, josta kaveruksille on jäänyt ilmeisen lämpimät välit. Agnelli kuvasi näyttelijätärtä ”kuin sisarekseen”, jota hänen tulee puolustaa viimeiseen asti. Miehen mukaan mitään salasuhdetta ei tapahtunut, ja koko tilanne on lavastettu.

Agnellin uljaasta puolustuksesta huolimatta Kristen Stewart myönsi itse äskettäin julkisessa tiedotteessaan pettäneensä Twilight-vastanäyttelijäänsä Robert Pattinsonia Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa. 22-vuotiaalle näyttelijättärelle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa, kun mediassa levisi paparazziotosten sarja, jossa hänet nähdään 41-vuotiaan ohjaajan syleilyssä. Pattinson reagoi tilanteeseen muuttamalla pariskunnan kodista hotelliin.