Bruce Springsteen teki Helsingissä huikean ennätyksen – yleisö sai mitä tilasi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Helsingissä tänään esiintynyt amerikkalainen rocktähti Bruce Springsteen teki samalla kiertueensa ennätyksen, josta suomalaisyleisön saa olla vain tyytyväinen. Suomen konsertti oli nimittäin kestoltaan toistaiseksi koko kiertueen ylivoimaisesti pisin.

Kuva: Tomi Leppälä

Springsteen on tunnettu erittäin pitkistä esiintymisistään. Staran saamien tietojen mukaan parhaillaan käynnissä olevan kiertueen keikkojen edellinen pituusennätys oli Madridissa nähty konsertti, joka kesti peräti 3 tuntia ja 48 minuuttia.

Helsingissä Bruce Springsteen nousi lavalle kello 19.52, ja keikka päättyi vasta kellon ollessa 23.57. Näin ollen kiertueen uusi ennätys on huikeat 4 tuntia ja 5 minuuttia. Poikkeuksellista esiintymisessä oli myös se, että rocktähti esitti keikallaan myös Born in the USA -hittinsä.

Kuva: Tomi Leppälä