Supertähtien häät vielä tänä kesänä? Jessica Biel jättää kaiken viime tippaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Hollywood-näyttelijätär Jessica Biel kihlautui aiemmin tänä vuonna on-off -poikaystävänsä Justin Timberlaken kanssa. Pariskunta erosi taannoin neljän vuoden seurustelun jälkeen, mutta he palasivat pian takaisin yhteen. Parin kerrotaan menevän naimisiin tänä kesänä.

Nyt 30-vuotias neitokainen on paljastanut, ettei hän ole tehnyt ”oikeastaan mitään” tulevien häidensä eteen. Biel kertoo vain nauttivansa kihlattunsa seurasta ja ottavansa kaiken irti suhteesta sellaisenaan. Hääpäivää ei ole vielä asetettu, vaikka tilaisuuden kerrotaan olevan myöhemmin tänä kesänä.

– Minusta meillä on paljon aikaa, eikä mitään tarvitse kiirehtiä. Kihloissa oleminen on upeaa. Se on niin romanttista, haluan pitkittää tätä hetkeä mahdollisimman pitkään, kertoo Jessica Biel Chicago Sun-Times -lehdelle.

Minnesotassa varttunut Jessica Claire Biel paljasti taannoin surevansa paljon sitä, ettei hän saanut The Notebook -menestyselokuvan pääosaa. Näyttelijätär koe-esiintyi elokuvaan vuonna 2004, mutta hän hävisi kilvan Rachel McAdamsille. Sittemmin Jessica Biel on niittänyt menestystä lukuisilla rooleillaan. Hänen tunnetuimpien elokuvien joukkoon lukeutuvat muun muuassa The A-Team, The Illusionist ja Stealth.