Paris Hilton lahjoitti 5 000 dollaria fanilleen: ”Rakastan sinua ja kiitos paljon”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Seurapiirikaunotar Paris Hilton vietti taannoin useiden kuukausien ajan hiljaiseloa julkisuudesta, mutta viime aikoina hänet on kuvattu julkkisjuhlissa ja uimarannoilla. Nyt neitokainen on auttanut pulassa olevaa fania.

Miljardibisnestä pyörittävä seurapiirikaunotar kuuli äskettäin fanistaan, joka kärsii lihasrappeumataudista. Paris Hilton tapasi Mike Oliveri -nimisen ihailijansa Los Angelesissa yökerhossa heinäkuun alussa, ja liikuttui miehen tarinasta. Neitokainen halusi auttaa faniaan ja tarjoutuikin maksamaan hänen hoitokustannuksensa.

Hilton lahjoitti miehelle 5.000 dollaria eli 4.200 euroa. Oliveri kiittää nyt tähteä verkkosivuillaan. Mies hehkuttaa sivustolla seurapiirineitosta, joka tuli hädän hetkellä pelastavaksi enkeliksi hänen elämäänsä.

– Tapasin hänet puolitoista viikkoa sitten ja ajattelin vain, että onpa siinä ihastuttava ihminen. Meistä tuli ystävät ja hän lähetti minulle 5.000 dollarin shekin, joka kirjaimellisesti pelasti elämäni. Haluan vain sanoa, Paris, rakastan sinua ja kiitos paljon, kirjoitti Mike Oliveri omilla verkkosivuillaan.

Seurapiirikaunottaren edellinen yritys palata realitysarjojen rahakkaille laitumille epäonnistui pahasti The World According To Paris -sarjalla. Heikkojen katsojalukujen vuoksi sarjaa ei uusittu toiselle tuotantokaudelle. Niinpä Paris yrittääkin tehdä paluuta musiikin pariin. Tällä hetkellä neitokaisen suurin tulonlähde on kuitenkin hänen hajuvesibisneksensä, joka on arvioitu peräti 1,5 miljardin dollarin, eli 1,3 miljardin euron arvoiseksi liiketoiminnaksi.