Robert Pattinson muutti näyttelijäkaunottaren luokse

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Rakastavaiset muuttivat äskettäin molemmat omille tahoilleen pariskunnan yhteisestä kodista.

Nyt vampyyrikomistuksen kerrotaan löytäneen uuden turvapaikan ystävänsä ja kollegansa Reese Witherspoonin kotoa. 26-vuotias komistus muutti hetkeksi kamppeineen näyttelijättären 7 miljoonan dollarin eli 6 miljoonan euron arvoiselle tilalle Kalifornian Ojaihin. Pattinson yrittää rentoutua ystävän luona, vaikka lähteiden mukaan hän on edelleen heikossa kunnossa.

– Hän on sekasotku. Hän kyseenalaistaa kaiken, kertoo lähde Omg! Yahoo -sivustolle.

Miehen petollinen tyttöystävä Kristen Stewart on yrittänyt tavoittaa rakastaan tekstiviestein ja puhelinsoitoin. Kaunottaren kerrotaan haluavan pelastaa parin suhteen keinolla millä hyvänsä. Twilight-komistus ei ole tiettävästi suostunut vielä puhumaan rakastettunsa kanssa pettämiskohusta, vaikka haluaakin selvittää asian todenperäisyyttä muilta asiaan liittyviltä osapuolilta.

Pattinson lienee päässyt sekopäisimmän erovaiheen yli, kun hän suostui ottamaan vastaan ystävänsä Reese Witherspoonin tukea. Äskettäin uutisoitiin, että mies asui hotellissa yksin ja käytti aikaansa vain videopelien pelaamiseen. Tähden käytös huolestutti tämän ystäviä, koska elokuvahurmuri suostui juttelemaan vain ventovieraille ihmisille ja hakeutui heidän seuraansa kärsimyksensä keskellä.