Alligaattori puri miestä – miehelle sakkoja!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nälkäiset pulut ja lokit ovat monille suomalaisille riesa toreilla ja puistoissa näin kesäaikaan, ja lintujen ruokkiminen onkin kiellettyä useissa kaupungeissa. Yhdysvaltain Floridan osavaltiossa saattaa kuitenkin törmätä vähän isompiinkin nälkäisiin otuksiin.

Wallace Weatherhold, floridalainen suokiiturin kuljettaja, halusi tarjota turisteille ikimuistoisen elämyksen näyttämällä näille ilmielävän alligaattorin. Wallace yritti houkutella alligaattoria esiin vedestä kalanpalasilla onnistuenkin siinä – vähän turhankin hyvin. Matelija nimittäin vei kirjaimellisesti Wallacen käden mennessään.

Voisi kuvitella, että tässä olisi ollut jo tarpeeksi epäonnea Wallace-raukalle, kunnes miehen käden menetys alkoi kiinnostaa paikallista poliisia. Wallace sai nimittäin pian syytteen – alligaattorin laittomasta ruokinnasta.

Viranomaiset olivat pahoillaan Wallacen menetetystä kädestä, mutta totesivat lain toimivan juuri tämänkaltaisten tapausten ehkäisemiseksi. Olkoon tämä siis varoituksena Starankin lukijoille; Joskus kannattaa jättää nälkäiset villieläimet omaan rauhaansa.