Courtney Love raivoaa: ”Ajattele minun vaginaani”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rocklegenda Kurt Cobainin leski Courtney Love paljasti taannoin intiimejä salaisuuksia pariskunnan avioelämästä ja julkaisi omia nakukuviaan Twitter-blogissa. Kuvista noussut kohu paisui siihen pisteeseen, että Love lopetti hetkeksi mikrobloggaamisen kokonaan.

Courtney Love ei ole kuitenkaan lopettanut intiimialueidensa ja seksielämänsä julkituomista sosiaalisessa mediassa. 26-vuotias tuore kohulaulaja Lana Del Rey esitti taannoin Nirvana-yhtyeen klassikkokappaleen Heart Shaped Box keikallaan Australian Sydneyssä. Tämä innoitti Courtney Lovea valistamaan Lana Del Reytä Twitterissä kappaleen todellisesta merkityksestä – Loven mukaan laulu kertoo nimittäin hänen vaginastaan.

– Seuraavan kerran kun laulat sitä, ajattele minun vaginaani, jooko? 48-vuotias Courtney Love twiittasi.

Taannoin Courtney Love joutui ongelmiin, kun koruyhtiö syytti häntä arvokkaiden korujen palauttamatta jättämisestä. Jacob & Co -yhtiö nosti oikeudessa kanteen, jossa se väitti Loven jättäneen palauttamatta 114.000 dollarin arvoiset korut. Keväällä hän väitti pelastaneensa kaksi kertaa Kelly Osbournen hengen, kun tämä oli ottanut yliannostuksen huumeita. Äskettäin hänen väitettiin toimivan julkkistähti Lindsay Lohanin vieroitushoitajana.