Idiootti ryösti aseella uhaten oman työpaikkansa – työkaverit tunnistivat heti

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Vaikka yleisesti varmasti onkin tiedossa, etteivät rikolliset ole niitä laatikon terävimpiä veitsiä, erään amerikkalaisryöstäjän tarina hämmästyttää silti ympäri maailmaa. Tyhmyydellään loistava mies oli nimittäin ryöstänyt ravintolan, jossa hän oli itse töissä.

Työkavereidensa hämmästykseksi 24-vuotias Zackary Dexter Pace oli saapunut musta naamio kasvoillaan Jack’s-nimiseen ravintolaan Alabamassa. Samaisessa ruokapaikassa töissä oleva amerikkalaismies oli aseella uhaten vaatinut saada rahaa ravintolan kassasta, WBRC uutisoi. Pace ei ollut edes yrittänyt naamioida puheääntään, joten hänen työtoverinsa ymmärrettävästi tunnistivat miehen välittömästi.

– Olin ihan että onko tämä joku vitsi, pelleileekö hän tai jotain. Kun kuulin hänen puhuvan tajusin, että se on hän, mutta sitten näin hänet aseen kanssa ja ihmettelin, että miksi hän tekee näin, ravintolassa työskentelevä Yaneth Ardon selittää.

Työpaikaltaan rahojen kanssa livahtanut Pace esitteli olemattomia älynlahjojaan vielä myöhemminkin, sillä hän palasi rikospaikalle aivan muina miehinä kyselemään työkavereidensa kuulumisia. Paikalla oli juuri silloin tapausta tutkivat etsivät, jotka pidättivät viattomana esiintyneen miehen välittömästi. Pace oli ehtinyt työskennellä ravintolassa alle kuukauden ennen kuin hän sai päähänsä ryöstää oman työpaikkansa.