Jennifer Lopez raivostui lehdelle stripparijutun takia

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Latinotähdet Jennifer Lopez ja Marc Anthony erosivat taannoin vuosien avioliiton jälkeen. Lopez löysi itselleen pian hyvinkin paljon nuoremman Casper Smartin, jonka kanssa hän on kiertänyt aktiivisesti maailmaa muun muuassa rantalomien merkeissä.

Äskettäin laulajattaren 25-vuotias poikaystävä nähtiin newyorkilaisella strippiklubilla Lopezin syntymäpäivänä. Star Magazine ja In Touch -lehtiin ensimmäisenä päätynyt reissu ei kuitenkaan mitä ilmeisemmin ole ollut 43 vuotta täyttäneen Lopezin mieleen. Latinolaulajatar ja Smart ovat nimittäin leimanneet lehtien jutut valheellisiksi, ja kaksikko uhkaillee nyt julkaisuja oikeustoimilla, TMZ-sivusto uutisoi.

Keskellä kirkasta päivää tapahtunutta, lehtikuviinkin tallennettua strippibaarivierailua laulajatar ja hänen huomattavasti nuorempi poikaystävä eivät varsinaisesti kiellä. Uhkailut kohdistuvatkin lehtien kirjoituksiin, sillä Star Magazinen mukaan strippibaari on ”tunnettu hengailupaikka homoille, jotka etsivät välittömiä suhteita”. In Touch -lehti taas väittää tanssijamiehen jääneen kiinni ”eroottisen hierojan” seurasta.

Latinolaulajattaren ja hänen poikaystävänsä asianajajat ovatkin nyt uhanneet haastaa lehdet oikeuteen, elleivät he paina julkaisuissaan anteeksipyyntöä. Kaksikon mukaan lehtien raportit ovat ”valheellisia, pahansuopia ja herjaavia”. Smart ja Lopez myös uskovat lehtien uutisoinnin aiheuttavan huomattavaa vahinkoa heidän urilleen.

Muun muassa Anoppi on pahin ja Unelmien Manhattan -elokuvia tähdittänyt Jennifer Lopez nähdään tänä vuonna valkokankaalla elokuvassa Mitä odottaa kun odotat. Samannimiseen romaaniin perustuvan elokuvan pääosissa nähdään Lopezin lisäksi muun muuassa Cameron Diaz, Matthew Morrison, Elizabeth Banks, Anna Kendrick ja Chris Rock. Suomen elokuvateattereihin elokuva saapui heinäkuussa.