Kat Von D:n toppi ei paljon peittänyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen televisiopersoona Kat Von D, eli Katherine Von Drachenberg, on tullut tunnetuksi TLC-kanavan huippusuosituista Miami Ink ja LA Ink -realityohjelmista. Tatuoijana työskentelevä tähti on esiintynyt muun muuassa suomalaisen HIM-yhtyeen Killing Loneliness -musiikkivideolla.

Sandra Bullockin ex-miehen Jesse Jamesin kanssa taannoin seurustellut Kat Von D on nyt kuvattu kävelemässä Länsi-Hollywoodissa, jossa hän oli varustautunut kuumaan säähän bikinien yläosilla ja pienenpienellä topilla. Toppi oli niin pieni, että se ei riittänyt peittämään bikineitä.

Tatuoidun kaunottaren Kat Von D:n kohusuhde pettäjämies-maineen saaneen Jesse Jamesin kanssa päättyi viime vuonna. Näyttävä pariskunta oli jo valmiina avioliittoon, sillä he olivat menneet kihloihin. Diili-ohjelmassakin kilpaillut moottoripyörämoguli Jesse James jäi aikoinaan kiinni pettämisestä ollessaan naimisissa Oscar-palkitun näyttelijättären Sandra Bullockin kanssa. Pettämisen selvittyä Bullock jätti Jamesin viiden vuoden avioliiton jälkeen. Kat Von D joutui puolestaan taannoin oikeuteen sytytettyään vahingossa kotitalonsa tuleen.