Poptähden huippuseksikäs vaimo alusvaatekuvissa – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen laulajatähti Michael Buble on noussut suureen suosioon ympäri maailmaa. Viime vuonna hän vei vihille argentiinalaisen mallin ja näyttelijättären Luisana Lopilaton. Pariskunta tapasi vuonna 2008 Bublen konsertin jatkobileissä Buenos Airesissa.

Nyt 25-vuotias Luisana Lopilato poseeraa Ultimo-alusvaatemerkin mainoskuvissa. Vaaleahiuksinen viettelijätär nähdään tällä kertaa olympialaisten hengessä urheilualusasussa, jota koristavat Britannian värit. Huippuvartalon omaava mallikaunotar esittelee täydellisyyttä hipovia muotojaan myös hempeissä pitsialusasuissa, jotka herättänevät miesihailijoiden kiinnostuksen.

Luisana Lopilato paljasti taannoin, ettei hän ole vielä valmis perustamaan perhettä aviomiehensä kanssa. Juhlimista rakastava mallikaunotar nimittäin haluaa pitää vielä vain hauskaa. 36-vuotiaan Michael Bublen taas tiedetään haluavan jo pian jälkikasvua.