Miley Cyrus julkaisi nakukuvan netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Taannoin neitokainen kihlautui pitkäaikaisen poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa.

19-vuotias Miley julkaisee itsestään usein rohkeitakin kuvia Twitter-blogissaan, mutta tällä kertaa paljastavissa kuvissa nähdään kuitenkin muita henkilöitä. Teinitähti nimittäin julkaisi kuvan kahdesta alastomasta ihmisestä, joiden vartalo on peitetty ainoastaan bodypaint-maalilla.

– Rakkaus on suurinta taidetta, Miley Cyrus kirjoitti kuvatekstissä.

Kuva: Twitter

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.