Kauhisteltu solarium-äiti lopetti itsensä ruskettamisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin tapauksesta, jossa 44-vuotias amerikkalainen perheenäiti Patricia Krentcil oli pannut viisivuotiaan tyttärensä solariumiin ja aiheuttanut tälle vakavia palovammoja. Rusketushullusta äidistä tuli tapauksen jälkeen inhottu julkkis.

Malliuraa nuorena tehnyt 44-vuotias Patricia Krentcil on nyt ilmoittanut In Touch -lehden haastattelussa lopettaneensa solariumissa käymisen. Lehden mukaan Krentcil näytti haastateltaessa edelleen hyvin ruskealta, mutta hän kuitenkin kiisti ruskettaneensa enää itseään keinotekoisesti.

Patricia Krentcil on väittänyt syyttömyyttään tyttärensä solarium-palovammoihin, mutta kohu hänen ympärillään ei ota laantuakseen. Taannoin naisesta lanseerattiin jopa näköisnukke, josta käy korostetusti ilmi naisen uskomaton ihonväri. Oranssinruskea action-nukke tuli myyntiin viime kuussa 24 euron hintaan, Samainen lelufirma on tehnyt omat nukkeversiot muun muassa Barack Obamasta, Sarah Palinista ja Michael Jacksonista.