Entinen lapsitähti rajussa huumekierteessä – joutui jälleen vieroitukseen

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Takavuosien Hollywood-tähti Tatum O’Neal on tullut viime vuosina tunnetuksi lähinnä huumesekoiluistaan. Neitokainen jäi kiinni vuonna 2009 New Yorkissa järjestetyssä huumeratsiassa. Oscar-pystilläkin aikanaan palkittu näyttelijä kärähti tuolloin ostaessaan huumeita Manhattanilla.

48-vuotias tähti on tiettävästi edelleen huumekierteessä. Nyt entinen lapsitähti on kirjoittautunut kalifornialaiseen vieroitushoitolaan kokaiiniaddiktionsa vuoksi. Tähden kerrotaan kärsivän identiteettikriisistä, joka johtuu hänen pitkään jatkuneesta huumeongelmastaan.

– Tatum meni äskettäin takaisin vieroitukseen, ja hän on hoidettavana Orange Countyssä. Ryan on vieraillut hänen luonaan säännöllisesti, koska on niin huolissaan hänestä. He työstävät edelleen mutkikasta suhdettaan, kertoo lähde Radar Online -sivustolle.

Tatum O’Neal on viime vuosina esiintynyt Asema 62 ja Ryan and Tatum: The O’Neals -nimisissä televisiosarjoissa. Hän on kaikkien aikojen nuorin Oscar-palkinnon saaja. Pysti tuli vuonna 1973 elokuvasta Paperikuu. Tuolloin seitsemänvuotias Tatum näytteli elokuvassa isänsä Ryan O’Neilin kanssa. Harva tietää, että neitokaisen ensimmäinen julkinen poikaystävä oli poptähti Michael Jackson, jota tähti deittaili 1980-luvun alussa.