Nuori laulajatar pokasi Kennedyn – maine miestennielijänä kasvaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpien kantritähtien joukkoon lukeutuva Taylor Swift tunnetaan kappaleistaan, jotka kertovat laulattaren elämästä hyvin avoimesti. Menestyneen musiikkiuran luonut neitokainen on muun muuassa tehnyt “erobiisin” entisestä poikaystävästään John Mayerista.

Äskettäin kantritähden huhuttiin seurustelevan Arnold Schwarzeneggerin Patrick-pojan kanssa. Nyt 22-vuotiaan neitokaisen kerrotaan löytäneen uuden ihastuksen kohteen. Nainen on nimittäin menettänyt sydämensä kuuluisan presidenttiperheen vesalle Conor Kennedylle.

– He ovat tapailleet jonkin verran. Taylor on aivan myyty, kertoo lähde People-lehdelle.

Swiftin kerrotaan olleen kiinnostunut Kennedyjen klaanista jo ennen uusinta deittikumppaniaankin. Neitokainen tapasi Conorin sukulaisia tammikuussa Sundancen elokuvafestivaaleilla. Tähti näki Caroline ja Ethel Kennedyn ja hän hehkutti tapaamista jälkikäteen Vogue-lehdelle elämänsä tähtihetkeksi.

Taylor Swift julkaisi vuonna 2010 neljännen albuminsa Speak Now. Laulajan tuorein albumi on ollut kriitikoiden ja kuuntelijoiden ylistämä, sillä tähti on kirjoittanut levyn jokaisen kappaleen itse. Billboard-lehti nimesi Taylor Swiftin vuoden 2011 eniten tienanneeksi artistiksi. Näyttelijätöitäkin tehnyt kantritähti tienasi viime vuonna kunnioitettavat 35 miljoonaa dollaria.