Justin Bieber haluaa oman jalkapallojoukkueen – David Beckham mukaan?

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber on miljoonien tyttöjen ja naisten päiväunien kohde. Jo pidemmän aikaa 20-vuotiaan Selena Gomezin kanssa seurustellut poppari saa myös jatkuvasti kosintapyytöjä faneiltaan. Suomeen menestyslaulaja saapuu 26. huhtikuuta 2013.

Nyt 18-vuotiaan suunnitelmissa on muutakin kuin musiikkia, sillä Bieber on kertonut haluavansa perustaa oman jalkapallojoukkueen. Popparin tavoitteena on perustaa julkkisjoukkue nuorista tähdistä. Joukkueen pelaajien ollessa vielä hieman hakusessa Bieber on nyt kertonut haluavansa jalkapallotähti David Beckhamin joukkueensa kapteeniksi, Hollyscoop-sivusto uutisoi.

Beckham on kuitenkin kertonut haluavansa mieluummin pelata teinitähden joukkueessa kuin valmentaa sitä. Pelaaminen ei ehkä kuitenkaan tule kysymykseen, sillä Bieberin mukaan joukkue on tarkoitettu vain nuoremmille julkkiksille.

Poptähden mukaan One Direction -poikabändin jäsenet sekä räppäri Lil Bow Wow ovat ilmaisseet halukkuutensa potkia palloa julkkisjoukkueessa. Tyttöystävälleen Selena Gomezille ja Beckhamin vaimolle Victorialle teinitähti on myös kaavaillut tekemistä.

– Aion kysyä tytöltäni Selenalta ja Victorialta haluaisivatko he olla cheerleadereitämme. Mutta hei, se saattaisi jo koetella onneani, Justin Bieber myöntää.

Justin Bieberin äskettäin julkaistulla Believe-nimeä kantavalla levyllä kuullaan muun muuassa Maria-kappale, jossa teinitähti sivaltaa erästä naispuolista faniaan. Mariah Yeater -niminen ihailija väitti taannoin, että teinitähti on hänen poikalapsensa isä. Biisin on kerrottu saaneen vaikutteita Michael Jacksonin Billie Jean -hittikappaleesta.