Kasaritähdet tekevät paluuta – Duran Duranilta uusi levy

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin yhtyeisiin erityisesti 80-luvulla lukeutunut Duran Duran suunnittelee uutta levyä vuodelle 2014. Yhtyeen basisti John Taylor varmisti rokkareiden valmistelevan palaamista studioon aikaisin ensi vuoden puolella, tarkoituksenaan työstää 14. studioalbumiaan.

Yhtyeen edellinen albumi on vuonna 2010 julkaistu All You Need Is Now. 52-vuotias Taylor lupailee, ettei yhtyeellä ole suunnitelmia vetäytyä vielä eläkkeelle, vaan he aikovat tehdä uutta musiikkia kunnes ihmiset lakkaavat kuuntelemasta heitä.

Englantilainen Duran Duran perustettiin vuonna 1978 ja yhtye nousi kuuluisuuteen kokoonpanolla, johon kuului vokalisti Simon Le Bon, kosketinsoittaja Nick Rhodes, basisti John Taylor, kitaristi Andy Taylor ja rumpali Roger Taylor. Yhtyeen oli määrä esiintyä viime vuonna KaisaFest 2011 -tapahtumassa, mutta yhtye perui esiintymisensä viime hetkellä Le Bonin ääniongelmien vuoksi.