NÄMÄ kuvat johtivat Twilight-parin kohueroon! ”Ei paljon seliteltävää…”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Miljoonat Twilight-fanit yllättyivät toden teolla, kun elokuvien päänäyttelijöiden Kristen Stewartin ja Robert Pattinsonin suhteen kerrottiin olevan hajoamispisteessä. Rakastavaiset muuttivat äskettäin molemmat omille tahoilleen pariskunnan yhteisestä kodista.

Nyt The Sun -lehti on julkaissut legendaariset kuvat, jotka johtivat kuuluisan julkkisparin eroon. Otoksissa nähdään Kristen Stewart Lumikki ja metsästäjä -elokuvan ohjaajan Rupert Sandersin kanssa hellissä syleilyissä. Kaunotar esimerkiksi suutelee 41-vuotiasta elokuva-alan vaikuttajaa autossa. Katso kuvat tästä.

Kuvat paljastavat myös selvän hetken, jolloin pari huomaa jääneensä paparazzin haaviin lemmenhetkineen. Los Angelesissa salaa tavannut pariskunta nojaa toisiinsa sylikkäin, kun Sanders sattuukin nostamaan katseensa salarakkaastaan. Miehen ilme on näkemisen arvoinen, kun hän tajuaa tulleensa käräytetyksi.