Ohhoh, Leona Lewis ryhtyi räppäämään – haastaa naisräppärin

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Supersuosittu brittiläinen poptähti Leona Lewis ei ole urallaan juuri kohuotsikoissa ollut, ja tulee tuskin jatkossakaan olemaan. Vuonna 2006 X Factor -ohjelman kautta tutuksi tulleen laulajattaren tunnetuin kappale on varmasti hänen esikoissinkkunsa Bleeding Love.

Nyt 27-vuotias Lewis on paljastanut laajentavansa musiikkiansa popista myös räppäämiseen. Neitokainen kertoi nimittäin The Sun -lehden verkkochatissa räppäävänsä tulevalla levyllään. Poplaulajattaren räppäämistä sisältävä Glassheart-levy julkaistaan tämän vuoden loppupuolella. Lewis on verrannut itseään räppärinä jopa menestyneeseen naisräppäri Nicki Minajiin.

– Voisin varmasti haastaa Nicki Minajin nyt. Olen oikeasti niin hyvä, eli minä etsin sinut käsiini Nicki! Lewis uhoaa leikkisästi lehdelle.

Tuoreella levyllä tullaan lähteiden mukaan kuulemaan myös monen muun artistin suosimaa dubsteppiä. Vaikuttavasta äänestään tunnettu Lewis on ottanut uutuuslevylleen muutenkin aivan uuden suunnan, sillä Glassheart-levyllä ei lähteiden mukaan tulla kuulemaan yhtään balladia. Lewisin kerrotaankin yrittävän karistaa uusilla musiikkisuuntauksilla puhtoista poplaulajan imagoaan.

X Factor -voittajan vuoden 2007 loppupuolella julkaistu Bleeding Love -kappale oli listaykkönen yli 30 maassa. Hittibiisi oli myös vuoden 2008 myydyin sinkku koko maailmassa. Kaunottaren kaksi aikaisempaa albumia ovat menestyneet myös erinomaisesti, ja niitä onkin myyty maailmanlaajuisesti yli yhdeksän miljoona kappaletta.