”Michael Jackson yritti suojella lapsiaan tältä draamalta”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on sittemmin käyty kovaa vääntöä, sillä laulajan kuuluisat sisarukset eivät saaneet penniäkään.

Suvun keskinäisiä vääntämisiä on saatu seurata mediassa viime viikkoina. Nyt soppaan on sekaantunut myös Michael Jacksonin entinen lastenhoitaja, jolla on asiaan sanansa sanottavana. Grace Rwaramba työskenteli popin kuninkaan lastenhoitajana vuodesta 1997 lähtien laulajan kuolemaan saakka.

– Kaikki tietävät, että Michael meni äärimmäisyyksiin suojellakseen lapsiaan julkisuudelta. Lähiaikojen draama Katherinen huoltajuuskiistassa sekä Parisin ja Janetin julkinen riita ovat juuri niitä asioita, joilta hän yritti suojella lapsiaan, kertoo Grace Rwaramba Radar Online -lehdelle.

Erityisesti poplegendan tytär Paris Jackson on saanut viime aikoina kritiikkiä vuolaista Twitter-päivityksistään ja impulsiivisesta käytöksestään. Lastenhoitaja kuitenkin puolustaa nuorta neitosta ja kehuu tätä isänsä silmäteräksi. Hänen mielestään lapsen julkinen arvostelu ei ole ratkaisu perheriidassa.

Rwaramba pyytääkin ihmisiä olemaan armollisia Paris Jacksonille, koska hän on ”henkevä, ilmaisuvoimainen ja dramaattinen tyttö”. Naisen mukaan neito joutuu isänsä rakastamien piirteiden vuoksi opettelemaan oikeanlaista mediakäyttäytymistä. Tärkeintä lastenhoitajalle on se, ettei julkisuus turmele Parisin aitoutta.

Lastenhoitaja kertoo Michael Jacksonin olleen hyvä isä, joka antoi lapsilleen eväät maailmassa selviämiseen. Hän uskookin, että ajan myötä Jacksonin perheen riidat laantuvat, kun lapset alkavat arvostaa suvun huolenpitoa enemmän. Rwaramba toivoo, etteivät ihmiset ottaisi edesmenneen poplaulajan lasten sosiaalisessa mediassa kirjoittamia viestejä tosissaan.