Nicole Coco Austin ei vartaloaan häpeile

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Nicole “Coco” Austin tunnettiin aiemmin lähinnä hiphop-tähti Ice-T:n vaimona, mutta sittemmin hän on saanut oman fanijoukon ja pariskunnalle myös oman realityohjelman. Paparazzit ovat alituisesti neitokaisen perässä minne hän meneekin.

Kaunotar nähdään uusimmassa Twitter-otoksessaan paljastavassa asussa, joka kääntää takuuvarmasti miesten päät. Räppärin vaimo pysyttelee vähäpukeisella linjallaan, ja onkin nyt ahtanut maailmankuulut kurvinsa härskiin verkkoasuun. Neitokainen vielä kiusoittelee ihailijoitaan repimällä verkkoa avonaisemmaksi jättirintojensa kohdalta.

Nicole “Coco” Austin aloitti 18-vuotiaana uimapukumallina ja on sittemmin osallistunut myös moniin alan kilpailuihin sekä poseerannut tyttökalentereissa ja muiden muassa videoilla. Tuolloin hän voitti myös Miss Ujena -tittelin Meksikossa. Vuonna 2001 Coco työskenteli puolen vuoden ajan Playboy-lehdelle. Kaunotar tunnetaan myös nimillä Coco Austin, Coco Marie Austin, Coco Marie ja Coco-T. Julkkiksen oikea nimi on Nicole Natalie Marrow Austin.