Tältä näytti Alaskaan passitetun räppärin reissu – maksoi myös ”syyllisen” matkan

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Latinoräppäri Pitbull on viime vuosina keikkunut tiuhaan hittilistojen kärkipaikoilla. Muun muassa Usherin ja Jennifer Lopezin kappaleillakin vieraillut artisti ei kuitenkaan kuulu kaikkien suosikkeihin, sillä verkossa levisi äskettäin melko jäätävään kohteluun kannustanut kampanja.

Kuva: YouTube

Eriskummallinen tapahtumaketju sai alkunsa amerikkalaisen Walmart-kauppaketjun Facebook-kisasta. Kisan idea oli se, että eniten tykkäyksiä saanut Walmart-myymälä saa vieraakseen Energy Sheet -energialiuskoja esittelevän Pitbullin. Eräs nokkela antifani kuitenkin kellautti koko kilpailun päälaelleen, sillä hänen ansiostaan kuuma latinoräppäri passitettiin Alaskaan hytisemään.

Kuva: YouTube

Mies nimeltä David Thorpe alkoi pikaisesti levittää pilailumielessä Twitterissä ”Lähetetään Pitbull jäiselle tundralle” -kampanjaa, jonka idea yksinkertaisuudessaan oli saada eniten ääniä Walmartin Alaskan-liikkeelle. 6.130 asukkaan Kodiakissa sijaitseva Walmart voitti kuin voittikin kisan, jonka seurauksena kuuma latinolaisräppäri vieraili Kodiakissa tällä viikolla.

Kuva: YouTube

Räppäri iski kuitenkin kovalla kovaa vastaan, sillä hän kutsui pilailun aloittaneen Thorpen mukaansa Alaskaan. Thorpe keskusteli ensin Walmartin kanssa matkan kustantamisesta, mutta loppujen lopuksi Pitbull itse kustansi pilailun aloittaneen miehen Alaskaan, BuzzFeed-sivusto kertoo. Nyt matkasta on julkaistu kuvia, joissa Thorpe ja miamilaisräppäri kohtaavat ensimmäistä kertaa.

Alaskalaiset myös osoittivat vieraanvaraisuuttaan miamilaisräppärille lahjoittamalla tälle karhunkarkotuspakkauksen ja kumisaappaat. Räppärin tavannut Thorpe kirjoitti myöhemmin Twitteriin, kuinka Pitbull sanoi hänelle ”jatka paskanjauhantaa, ennen kuin tiedätkään olemme kuussa”. Räppäri itse kirjoitti kaksikon yhteiskuvaan, kuinka ystävät kannattaa pitää lähellä, mutta viholliset vielä lähempänä.