Aseistetut poliisit Miley Cyrusin kotiin – törkeä pila

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Hannah Montana -sarjan näyttelijänä ja laulajana miljoonien tyttöjen idoliksi noussut Miley Cyrus on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä muuten kuin töidensä merkeissä. Nyt 19-vuotiaan teinitähden talolla Los Angelesissa on ollut melkoista draamaa.

Tuntematon henkilö oli nimittäin soittanut hätäkeskukseen väittäen, että Cyrusin talossa on mahdollisesti tunkeutuja, TMZ-sivusto uutisoi. Soittajan mukaan myös laukauksia oli saatettu ampua. Paikalle saapuikin pian raskaasti aseistettuja poliiseja, jotka kuitenkin totesivat talon olevan tyhjillään.

Nyt hätäkeskussoittoa epäilläänkin pelkäksi pilaksi. Pilasoitto muistuttaa Yhdysvalloissa tutuksi tullutta swatting-pilaa, jossa hätäkeskussoittojen avulla pyritään kutsumaan poliisit paikalle ilman syytä. Nimensä swatting on saanut Yhdysvaltain poliisin SWAT-erikoisosastosta.

Jos vastuuttomat pilailijat saadaan kiinni, on heillä edessään vakavat seuraukset pelleilystään. Mahdollisen pilasoiton tekijä pidätettäisiin, ja häntä vastaan nostettaisiin todennäköisesti rikossyytteet. Jos joku olisi loukkaantunut tai menehtynyt pilasoiton takia, soittajaa vastaan voitaisiin jopa nostaa törkeää rikosta vastaavat syytteet.

Miley Cyrus erosi poikaystävästään Liam Hemsworthista vuonna 2010, mutta he palasivat takaisin yhteen lyhyen välirikon jälkeen. Disney-kaunotar on aiemmin seurustellut muun muuassa poptähti Nick Jonasin ja mallikomistus Justin Gastonin kanssa. Hän on kuitenkin kertonut pitävänsä nykyistä kihlattuaan ensimmäisenä vakavana poikaystävänään. Miley Cyrus puhui äskettäin haastattelussa avoimesti seksistä, sillä neitokaisen mukaan seksi on maaginen ja kaunis asia.