Saara Aalto paljasti unelmansa Staralle: ”Euroviisuihin täysillä ja isosti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiselle tähtitaivaalle nousee uusia aidosti lupaavia tähtiä vain harvakseltaan, mutta eräs sellainen on kuitenkin television kykyohjelmasta tutuksi tullut Saara Aalto. Hän on kiertänyt kuluneen kesän aikana ahkerasti suomalaisia keikkapaikkoja.

Stara tapasi Saaran Turussa DBTL-tapahtumassa.

Saara Aalto nähtiin aikoinaan omalla kappaleellaan karsimassa Suomen euroviisuedustajan paikasta. Viisu-unelma ei ole kadonnut minnekään Voice-menestyksen myötä, sillä Aalto aikoo vielä jonain päivänä tavoitella Suomen viisuedustajan haluttua titteliä.

– Kyllä Euroviisut on aina ollut sellainen, että mä oon halunnut sinne. Jos miettii sitä kisana, niin ei niin suurta juttua ole, kun se näkyy ympäri maailmaa ja se massiivinen produktio. Mä oon vähän sellainen mahtipontinen ja Euroviisut olisi sellainen paikka, jossa saisin tehdä sen niin täysillä ja isosti. Siksi se on kyllä unelma, Saara Aalto kertoi Staralle.

– Se on kuitenkin kyllä järkevää luoda omaa uraa ensin, sillä jos ponnahtaa tunnetuksi Euroviisujen kautta, niin se on aika leimaavaa. Mä toivon, että sit jonkun tietyn vuoden päästä vois käydä sielläkin, kun on muuten jo vakaa juttu.