Sharon Osbourne paljasti yllätyskäänteen syyn: ”Olen niin v**un vanha”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yksi rockmaailman tunnetuimpia managereita on Sharon Osbourne, joka muun muuassa kokosi yhteen miehensä Ozzy Osbournen Black Sabbath -yhtyeen. Punapää tunnetaan myös America’s Got Talent -kilpailun tuomarina ja amerikkalaisesta The Talk -keskusteluohjelmasta.

Äskettäin julkkisperheen äidin kerrottiin vetäytyvän Talent-tuomarin pestistä. Nyt Osbourne on itse kommentoinut väitettä ensimmäisen kerran julkisesti. Tähti kertoi Televisiokriitikoiden liiton lehdistötilaisuudessa, että hänen tulevaisuutensa Talent-ohjelmassa on sarjan tuottajien varassa.

– Minua ei ole pyydetty takaisin. Kuka tietää? Kuusi vuotta on pitkä aika olla missä tahansa ohjelmassa. Olen niin v**un vanha, Sharon Osbourne kertoi tilaisuudessa.

Osbourne kertoo pohtineensa jatkoaan myös sen kannalta, mitä hän haluaisi itse tehdä. Tähden pojan Jack Osbournen uutisoitiin äskettäin sairastuneen MS-tautiin, mikä on varmasti saanut rokkarimamman ajattelemaan elämäänsä uudesta näkövinkkelistä. Hänen kerrotaankin haluavan viettää enemmän aikaa perheensä kanssa.

Sharon Rachel Osbourne vihittiin rocktähti Ozzy Osbournen kanssa Havaijilla vuonna 1982. Räväkkä pariskunta on tähdittänyt muun muuassa omaa The Osbournes -realitysarjaansa. 59-vuotias Sharon on myös pyörittänyt omaa keskusteluohjelmaa, mutta se floppasi vähäisten katsojalukujen takia. Osbourneilla on kolme lasta, Kelly, Jack ja Aimee. Taannoin Sharon piti taukoa The Talk -ohjelmastaan, koska hän halusi viettää laatuaikaa miehensä kanssa.