Uusi X-Men -elokuva sai nimen – fanit innostuivat tulevasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuonna 2011 ilmestynyt X-Men: First Class oli suuri yleisö- ja arvostelumenestys. Siksipä ei olekaan yllättävää, että jo neljä elokuvaa ja Wolverine-hahmon oman elokuvan käsittämä X-Men -saaga on saamassa valkokankaalla jatkoa.

Uuden elokuvan tuottajana toimiva Bryan Singer on paljastanut tulevan elokuvan nimen olevan X-Men: Days Of The Future Past. Tämä lienee iloinen uutinen useille Marvel-nörteille, sillä Days Of The Future Past on sarjakuvien puolella yksi arvostetuimmista ja tunnetuimmista X-Men -tarinoista.

Alkuperäisessä tarinassa mutantit kohtaavat tulevaisuudessa uuden uhan, joka pakottaa heidät matkustamaan omaan menneisyyteensä muuttamaan tapahtumien suuntaa ja estämään tuleva joukkotuho. X-Men: Days Of The Future Past -elokuvan ohjaa edellisestäkin osasta sekä Kick Ass-elokuvasta tuttu Matthew Vaughn. Tulevan elokuvan näyttelijäkaartista ei ole vielä toistaiseksi tietoa, mutta odotettavasti mukana on niin tuttuja kuin vanhojakin naamoja sarjan edellisistä osista.