Naisten rinnat viilentävät nyt olutta – tissibaarin uutuus aiheuttaa ärtymystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutuustuotteiden markkinoille tulee alati uusia innovatiivisia potentiaalisia hittejä, joista kaikki eivät ole luonnollisesti kaikkien mieleen. Nyt Yhdysvalloissa kohistaan Boobzie-nimisestä tuotteesta, joka toimii kuten tuiki tavallinen tölkin ympärille laitettava eriste.

Kuva: Splash

Tällä kertaa tuotteen muodoissa on kuitenkin jotain poikkeavaa, sillä niihin on muovailtu mukaan naisen rinnat. Amerikkalaisyhtiön tuote sekä sen slogan ”tissejä oluelle” ei ole ollut kaikkien makuun, sillä kriittisimpien mukaan tuote halventaa naisia.

Vaikutelmaa on mahdollisesti ollut osaltaan kärjistämässä rintojen päällä olevien ”paitojen” rohkeat tekstit. Amerikkalainen Hooters-tissibaariketju myy Boobzie-coolereita 8,95 dollarin hintaan. Hyvää asiassa on kuitenkin se, että tuotteen valmistaja aikoo lahjoittaa osan tuotteensa tuloista rintasyövän tutkimukselle.

Kuva: Splash