Helen Flanaganissa silmä lepää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläisen Coronation Street -saippuasarjan tähti Helen Flanagan on saanut kotimaassaan kovasti huomiota viihdelehdissä näyttelijäuransa lisäksi myös muhkeiden muotojensa merkeissä. Hän on pitänyt huolen palstamilleistä julkaisemalla myös itse rohkeita ja paljastavia kuvia.

Nyt televisiotähti on ihastuttanut fanejaan julkaisemalla Twitter-mikropalvelussa uusimpia kuviaan. Otoksissa Helen todistaa olevansa todellinen kaunotar, kun näyttelijätär poseeraa erilaisissa kuvakulmissa – myös vähäpukeisena.

Televisiotähti otti äskettäin kantaa sosiaalisessa mediassa Twilight-pari Robert Pattinsonin ja Kristen Stewartin eroon, ja puolusti pettäjä-Kristeniä moittien median käyttäytymistä noitajahdiksi.

Televisiosarjassa Rosie Webster -nimistä mallikaunotarta näyttelevä Helen Flanagan on varsin näyttävä ilmestys myös studion ulkopuolella. Hän vaikuttaa monissa kuvissaan lähinnä parikymppiseltä bilettäjältä. Kohuotsikoissa neitokainen ei kuitenkaan ole ollut juuri muuten kuin rohkeiden asujensa johdosta.