Jacksonin perheen isoäiti: ”En tiennyt olevani kateissa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kolme vuotta sitten yllättäen menehtynyt poptähti Michael Jackson jätti jälkeensä miljoonien surevien fanien lisäksi mittavan omaisuuden. Tähden perinnöstä on sittemmin käyty kovaa vääntöä, sillä laulajan kuuluisat sisarukset eivät saaneet penniäkään.

Suurin kohu alkoi, kun popparin äidin Katherine Jacksonin väitettiin kadonneen. Jacksonin lapset elivät tässä luulossa, koska eivät saaneet yhteyttä huoltajaansa ja isoäitiinsä. Sittemmin julkkissuvun matriarkka löytyi Arizonasta lepäämästä, ja nyt 82-vuotias nainen on kommentoinut ensimmäistä kertaa mysteeristä katoamistaan.

Katherine Jackson paljasti Radar Online -sivustolle, millaisissa oloissa oli viettänyt aikaansa tucsonilaisessa hoitolassa. Isoäidin hoitolaolot herättänevät kuulijoissa hämmennystä, sillä naiselta evättiin paikassa television katseluoikeus ja puhelinyhteydet. Samalla, kun hänen lapsenlapsensa kärsivät hätää epätietoisuutensa vuoksi, oli Katherine lääkäreiden käskyjen mukaisesti eristetyllä lomalla.

Jackson kertoo pyytäneensä hoitolassa useaan otteeseen, että hänen huoneessaan ollut rikkinäinen televisio korjattaisiin, mutta toivetta ei oltu täytetty. Samoin naisen iPad vietiin pois, kun hän halusi kommunikoida sillä läheistensä kanssa. Eräänä aamuna musiikkiperheen tervaskanto haistoi kuitenkin palaneen käryä herätessään television ääneen, jossa ilmoitettiin hänen katoamisestaan.

– Minulle ei koskaan ilmoitettu, että Prince, Blanket ja TJ yrittivät tavoittaa minua. Jos olisin tiennnyt tuon faktan, ja jos minulle olisi tarjottu mahdollisuus kommunikaatioon, en olisi ikinä ollut niin pitkää aikaa juttelematta heidän kanssaan. Hoitolassa ollessani minulla ei ollut syytä uskoa, että luottamani ihmiset olisivat evänneet minulta yhteyden heihin, kertoi Katherine Jackson haastattelussa.

Matriarkka on nyt saanut yhteyden lapsenlapsiinsa, ja vaikka Parisin, Blanketin ja Princen huoltajuus annettiin väliaikaisesti TJ Jacksonille, on se jo luovutettu takaisin julkkisuvun isoäidille. Tällä erää pesue suunnittelee yhteistä lomamatkaa Kaliforniaan, jossa juhlistettaisiin myös Michael Jacksonin muistoa. Katherine Jackson kertoo, että perhe suunnittelee tällä hetkellä reissun turvajärjestelyjä, joiden täytyy luonnollisesti olla varsin mittavat heidän saamansa julkisuuden tähden.