Maitokärryistä valtava hitti Facebookissa – oletko nähnyt tätä laitetta käytössä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaista maalaisromantiikkaa ei tule ensimmäisenä mieleen yhdistää sosiaaliseen mediaan ja siellä syntyviin nettihitteihin, mutta nyt sellainen yhdistelmä on kuitenkin syntynyt suomalaisella Facebook-sivulla.

Kyseessä on JuhanSuku-niminen Facebook-ryhmä, jossa julkaistiin 28. heinäkuuta tuiki tavalliselta vaikuttava kuva ruohikossa makaavista maitokärryistä.

Kuvan yhteydessä lukijoita kysyttiin, ovatko he nähneet tällaista laitetta käytössä. Ilmeisen moni oli nähnyt, sillä kuva lähti leviämään kulovalkean tavoin verkossa. Tätä kirjoitettaessa kuvasta on tykätty 12.568 kertaa, sitä on jaettu 304 kertaa ja kuvan alle on kertynyt huikeat 5.091 kommenttia. Yhteensä sen on nähnyt jo lähes 300.000 ihmistä ja määrä kasvaa nopeasti edelleen.

Kuva: Facebook, JuhanSuku